Alătură-te echipei Infomed Pro: Transformă viziunea în realitate!

Ești pasionat de vânzări și crezi în produsele și serviciile pe care le promovezi?
Dacă răspunsul tău este „DA”, atunci ești exact persoana pe care o căutăm!

Completeaza formularul si trimite CV

call center infomed pro

Rolul tău în echipa noastră

În calitate de reprezentant de vânzări pentru Infomed Pro, vei avea ocazia să colaborezi direct cu primăriile din România, oferindu-le soluții esențiale pentru dezvoltarea și eficientizarea activităților lor. Nu doar că vei vinde un serviciu, dar vei contribui activ la îmbunătățirea comunităților locale.

Teritoriul tău

În funcție de locația ta, vei avea responsabilitatea de a acoperi anumite regiuni, stabilind conexiuni solide și construind relații de durată cu primăriile din acele zone.

Ce te diferențiază?

Căutăm persoane care nu doar că au abilități în vânzări, dar care cred cu adevărat în produsele și serviciile pe care le oferă. Dacă ești proactiv, perseverent și gata să îți asumi responsabilități, atunci ești candidatul ideal pentru noi.

Experiența ta

Chiar dacă nu ai experiență în domeniul serviciilor noastre, experiența ta în vânzări și abilitatea de a învăța rapid sunt esențiale. Vom asigura formarea necesară pentru a te familiariza cu domeniul nostru.

Beneficiile colaborării cu noi

Prin colaborarea cu Infomed Pro, vei avea parte de un sistem de bonificații bazat pe succes, care reflectă valoarea și impactul muncii tale. Unul dintre avantajele majore ale colaborării cu noi este flexibilitatea: îți oferim libertatea de a-ți structura activitatea după cum consideri mai eficient, fie că optezi pentru activitate în call center sau deplasări în teren.

Nu doar că vei fi recompensat pentru performanța ta, dar vei beneficia și de alte avantaje care să îți sprijine dezvoltarea profesională și să îți valorifice potențialul.

Modul de colaborare: Contract de prestări servicii